معاون سیاسی و امنیتی استاندار مازندران:
استاندارد غرب برای فیلمساز ایرانی: "سیاهنمایی کن تا به تو جایزه بدهم"
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران گفت: متاسفانه در سالهای گذشته استانداردی که غرب برای ارزشگذاری روی فیلمها در نظر گرفت، پیامش به فیلمساز جوان این است که «سیاهنمایی کن تا من به تو جایزه بدهم».
آوای خزر –
زهرا شریفی: ۲۱ فیلم از مجموعه فیلمهای چهل و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر از ۱۷ تا ۲۵ بهمنماه در مازندران اکران میشود.
شب گذشته، فیلم "سرهنگ ثریا" به کارگردانی لیلی عاج، با حضور استاندار مازندران و هیات همراه ایشان در سینما سپهر ساری اکران شد.
روح الله سلگی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران در پایان این فیلم، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امسال شاهد هستیم عدهای با دشمنان انقلاب تقسیم کار کردهاند تا هر چیزی که سبب شادی و نشاط در داخل کشور میشود را تحریم کنند و به تحریمهای اقتصادی علیه ایران مشروعیت بدهند.
وی به تحریمهایی همچون تحریم جشنواره، سینما، فوتبال، و شب یلدا اشاره کرد و افزود: این عده با فضای سیاهنمایی درصدد انتقال پیام به خارج از کشور هستند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران گفت: غرب که مدعی دفاع از حقوق بشر است چطور مرجع و پناهگاه منافقان شده است، آنهایی که ۱۷ هزار نفر از بهترین عزیزان ما را در دهه ۶۰ توسط شهید کردند.
وی افزود: امروز کشور آلبانی نه هتلدار بلکه یک سازه امنیتی شده که از جنایتکارترین کشورها و تروریستهای دنیا صیانت میکند.
سلگی یادآور شد: سپاه انقلاب اسلامی ایران که ضد تروریست بوده و آدمخواران داعش را سر جای خود مینشاند را در فهرست تحریمها قرار میدهند در حالیکه خود تروریست بزرگ هستند.
معاون استاندار مازندران گفت: همین منافقان که جنایتها و کشتارهای خونینی از انسانها را در کارنامه خود دارند چطور میشود امروز به پناهگاه امن برای همین افراد تبدیل شده است.
سلگی ادامه داد: متاسفانه در سالهای گذشته استانداردی که غرب برای ارزشگذاری روی فیلمها در نظر گرفت، پیامش به فیلمساز جوان این است که «اگر میخواهی در ایران کار کنی مثل «اصغر فرهادی» باش؛ سیاهنمایی کن تا من به تو جایزه بدهم»؛ یعنی به جامعه سیاه ایران جایزه میدهم.
معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران با بیان اینکه معیار و ارزشگذاری غرب برای فیلم برتر در جشنواره این است که علیه جامعه ایرانی سیاه نمایی کند، افزود: این یعنی عظمت، فرهنگ، تمدن و مظلومیت ملت ایران در ۴۴ سال گذشته نباید نشان داده شود.
وی افزود: در ارزشیابی غربیها برای هنرمندان الگویی به نام «اصغر فرهادی» است و بر این باورند اگر این الگو به یک قهرمان دنیا تبدیل شده دلیلش حمایتشان از او بوده است.
سلگی این رفتار را به دور از اخلاق دانست و گفت: غرب آن را ارزشگذاری و لیبرالیسم و شعار «آزادی» مطرح میکند؛ این آزادی نیست، تهاجم به فرهنگ ملت ایران است.
وی افزود: هنرمندان ما باید حقایق، مفاهیم و ارزشهای جامعه را با زبان هنر به دنیا معرفی کنند.
انتهای پیام/۱۰۰۴/